KROSS Trans Hybrid D28 M el.dviratis

KROSS Trans Hybrid D28 Elektrinis Dviratis: Galingas, universalus ir patogus kelionių draugas!

KROSS Trans Hybrid D28 elektrinis dviratis yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia derinti galingumą, patikimumą ir patogumą savo kasdienėse kelionėse. Šis dviratis sujungia aukštos kokybės konstrukciją, modernias technologijas ir išskirtinį dizainą, suteikdamas jums neprilygstamą važiavimo patirtį tiek miesto gatvėse, tiek gamtos takuose.

SPECIFIKACIJOS:

Gamybos metai - 2020

Galia - 250W

Didžiausias pasiekiamas greitis - 25 km/h

Akumuliatoriaus tipas - Li-Ion

Akumuliatoriaus talpa - 10Ah

Akumuliatoriaus įtampa - 36V

Rėmo medžiaga - Aliuminis

Priekinio rato dydis - 28”

Galinio rato dydis - 28”

Ratlankio medžiaga - Aliuminis

Svoris - 24kg

PAGRINDINIAI PRIVALUMAI!

Galingas elektrinis variklis!

KROSS Trans Hybrid D28 aprūpintas galingu elektros varikliu, kuris suteikia papildomą jėgą ir pagreitį kiekvienam pedalų paspaudimui. Variklio galia užtikrina lengvą įveikiamą atstumą ir greitą reakciją į jūsų judesius.

Didelės talpos baterija!

Šis dviratis turi įmontuotą didelės talpos bateriją, kuri užtikrina ilgą veikimo laiką vieno įkrovimo metu. Su viena įkrova galite nuvažiuoti iki 100 km, todėl galite mėgautis ilgomis kelionėmis be rūpesčių dėl baterijos išsikrovimo.

Stiprus ir patvarus rėmas!

KROSS Trans Hybrid D28 rėmas pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, kuris užtikrina tvirtumą ir ilgaamžiškumą, nepriklausomai nuo naudojimo sąlygų. Stabili konstrukcija leidžia jums pasitikėti savo dviračiu net ir sudėtingomis sąlygomis.

Tvirta pavarų sistema!

Šis dviratis aprūpintas kokybiška pavarų sistema, kuri užtikrina sklandų ir efektyvų važiavimą įvairiomis sąlygomis. Galite lengvai prisitaikyti prie kelių nuolydžio ir pasirinkti tinkamą pavarą, kad jūsų kelionė būtų patogi ir efektyvi.

Ergonomiška konstrukcija!

KROSS Trans Hybrid D28 sukurtas su dėmesiu į naudotojo patogumą. Ergonomiškai dizainuota sėdynė ir rankenos užtikrina maksimalų komfortą net ilgomis kelionėmis, o reguliuojamas vairo aukštis leidžia pritaikyti jį pagal jūsų poreikius.

Stabili stabdžių sistema!

Priekiniai ir galiniai diskų stabdžiai suteikia galingą stabdymo jėgą ir patikimumą bet kokiomis sąlygomis. Stabdžių sistema yra jautri ir efektyvi, leidžianti jums greitai ir saugiai sustabdyti dviratį pagal poreikį

Išmanusis ekranas!

Integruotas išmanusis ekranas rodo svarbią informaciją apie jūsų kelionę, įskaitant greitį, nuvažiuotą atstumą, baterijos lygį ir pasirinktą važiavimo režimą. Tai suteikia jums kontrolę ir leidžia sekėti savo kelionės progresą.

KROSS Trans Hybrid D28 yra jūsų patikimas ir universalus kelionių draugas, kuris atitiks jūsų lūkesčius dėl galingumo, patogumo ir patikimumo. Su šiuo dviračiu galėsite mėgautis nevaržomomis kelionėmis ir atrasti naujų vietų grožį su lengvumu ir elegancija. Atraskite savo kelią su KROSS Trans Hybrid D28!

Type: Bikes

TOPO CENTRAS

TOPO CENTRAS

Ukmergės g. 240
Vilnius
Logged in: 11 hours ago
Responds in 4 hours on avg.
Feedback: 21 11

City: Vilnius

Price per day: 29.00 €

Price per week: 145.00 €

Price per month: 435.00 €


Item value: 1389.00 €

Minimal rental period: 1 day

Invoice: Yes

Extra security:
Only available to users with confirmed identity

Pickup details:
After paying the rent using the dalinuosi.lt platform, the item needs to be picked up from the Topo Centras store, Ukmergės g. 240, Vilnius.
- Opening hours: I - V from 10:00 until 20:00, VI from 10:00 until 19:00, VII from 10:00 until 17:00.

Deposit: 150.00 €

Cancellation policy:
Rent is non-refundable if Borrower cancels already paid rent in less than 24 hours until start of the rent.