Langų valymo robotas Mamibot W110-P Plus

Mamibot W110-P Plus – tai pažangus ir efektyvus langų valymo robotas, sukurtas tam, kad jūsų namai spindėtų švara be jokio vargo. Šis įrenginys yra idealus sprendimas tiems, kurie siekia tobulos švaros ir nori sutaupyti laiko bei pastangų.

PAGRINDINIAI PRIVALUMAI:

Pažangi navigacijos sistema!

Mamibot W110-P Plus naudoja pažangią navigacijos sistemą, kuri leidžia robotui efektyviai judėti per stiklo paviršius. Jis atpažįsta langų rėmus ir automatiškai prisitaiko prie skirtingų paviršių, užtikrindamas maksimalų valymo efektyvumą.

Galinga siurbimo technologija!

Šis robotas turi stiprų siurbimo variklį, kuris tvirtai laiko jį ant stiklo paviršių net ir vertikalioje padėtyje. Tai suteikia papildomą saugumą ir stabilumą, todėl robotas puikiai tinka ne tik vidaus, bet ir išorės langų valymui.

Dvigubos valymo šluostės!

Mamibot W110-P Plus yra aprūpintas dvigubomis valymo šluostėmis, kurios pašalina nešvarumus, dulkes ir dėmes. Jos yra lengvai nuimamos ir plaunamos, todėl robotas visuomet bus pasiruošęs kitam valymui.

Nuotolinio valdymo pultas!

Šis robotas turi nuotolinio valdymo pultą, leidžiantį patogiai pasirinkti valymo režimą ir kontroliuoti roboto judėjimą. Galite nustatyti robotą pradėti arba sustabdyti valymą vos vienu mygtuko paspaudimu.

Automatinis sustojimas ir signalizacija!

Mamibot W110-P Plus automatiškai sustoja ir siunčia signalą, kai baigia valymo ciklą arba kai susiduria su kliūtimi. Tai padeda išvengti galimų problemų ir užtikrina saugų roboto naudojimą.

Integruotas saugumo lynas!

Saugumas yra prioritetas, todėl Mamibot W110-P Plus turi integruotą saugumo lyną, kuris užtikrina, kad robotas nenukristų nuo aukštų paviršių. Tai ypač svarbu valant aukštus langus ar pastatų išorines sienas.

Platus naudojimo spektras!

Šis robotas tinka ne tik langams, bet ir kitoms stiklinėms ir lygioms paviršiams, tokioms kaip veidrodžiai, plytelės ir dušo kabinos. Tai universalus sprendimas jūsų namų švarai.

Mamibot W110-P Plus yra ne tik inovatyvus, bet ir patikimas langų valymo robotas, kuris palengvina jūsų kasdienybę ir užtikrina nepriekaištingą švarą. Su šiuo robotu jūsų langai visada bus švarūs, o jūs galėsite mėgautis daugiau laisvo laiko.
TOPO CENTRAS

TOPO CENTRAS

Tilžės g.109
Šiauliai
Logged in: 1 day ago
Responds in 4 hours on avg.
Feedback: 0 0

City: Šiauliai

Price per day: 9.00 €

Price per week: 45.00 €

Price per month: 135.00 €


Item value: 280.00 €

Minimal rental period: 2 days

Invoice: Yes

Extra security:
Only available to users with confirmed identity

Pickup details:
After paying the rent using the dalinuosi.lt platform, the item needs to be picked up from the Topo Centras store, Tilžės g. 109 (PC Saulės miestas), Šiauliai.
- Opening hours: I - VI from 10:00 until 21:00, VII from 10:00 until 20:00.

Cancellation policy:
Rent is non-refundable if Borrower cancels already paid rent in less than 24 hours until start of the rent.